InstructorZsuzsa Veres
TypeOnline Course
DateApr 4, 2022 - Jul 24, 2022
Student Enrolled2
Price195€
Buy NowBook Now

Több, mint 15 éve tanítok RC-t világszerte (élôben és online is). Ez a rengeteg tapasztalat megtanított rá, hogy hogyan alkalmazkodjak legjobban minden egyes kutyához és hogyan legyek a leghatékonyabban minél kevesebb ismétléssel.  Nagyon sokféle kutyával volt már dolgom az elmúlt 17 évben (pireneusi juhász, horvát juhász, Mudi, Malinois, Border collie, Sheltie, Working cocker spániel, keverékek, spanyol vízikutya és még sorolhatnám).
Ez a teljesen MEGÙJÌTOTT tanfolyam rengeteg hasznos tanáccsal fog ellátni téged, hogy minél jobban segíthesd a legjobb barátodat ennek a running contact tanulás csodálatos utazása során!

Az osztály terem facebook csoportként jelenik meg!

REGISZTRÀCIÒ:
E-mailben: vereszsuzs@gmail.com
vagy FB-on: https://www.facebook.com/zsuagility/

Ez a tanfolyam lépésrôl lépésre végig vezet minden egyes szükséges alap lépésen (beleértve motivációs tippeket, testudatosság fejlesztésére szolgáló feladatokat, és természetesen a target megismertetését talajon és késôbb palló elemen is – különféle kimenetekkel) egy szuper MEGBÌZHATÒ és GYORS RC megalapozásához!
SZEMÈLYRE szóló visszajelzés a facebook csoportba feltöltött minden egyes videódra!

A tanfolyamhoz bármely 6 hónap feletti kutyával csatlakozhatsz, de felnôtt kutyák számára is nyitott (alapok megerôsítése, 2on2on áttanítása céljából).

CSENDES HALLGATÓK nem tölthetnek fel videót, de ugyanúgy hozzáférnek az összes anyaghoz és kérdezhetnek is.

FELTÈTELEK

Játék, jutifalat, clicker, target, palló elem vagy deszka, elég hely és egy kevés szabadidô a videók szerkesztéséhez! 😉 Jutalom falat automata nem kötelezô, de ajánlott.

A videókat nem listázott YouTube (vagy bármely hasonló oldal) videóként, esetleg közvetlenül a csoportba feltöltve kérem. A videókat megvágva, lehetôleg max 4 perces videóként kérem (melynek egyetlen célja, hogy megkönnyíti a pontos visszajelzés biztosítását), de nincs korlátozás a videók számát illetôen!

IDÔTARTAM

  • 16 hét (kezdés 2022 április 4 (hétfô) – 2022 július 24-ig) személyre szóló VISSZAJELZÈS
  • ha valami miatt nem tudnék válaszolni (utazás) ezeket plusz napokként a tanfolyam végén pótoljuk

SZERKEZET

  • 12 lecke 12 hét alatt, plusz 4 extra hét visszajelzés, hogy senki ne maradjon le!
  • online facebook csoport, ahol megoszthatod a videóidat és gyors visszajelzést kapsz még a következô edzésed elôtt  (garantált visszajelzés 24 órán belül munkanapokon)

TÈMÀK

1) motiváció, jutalmás, jutalmazási rendszer (1 lecke)
Tippek és ötletek, hogy hogyan is jutalmazd a kutyádat a legjobb és leghatékonyabb módon! Extra tippek a jutigép megismertetéséhez és ötletek, hogy hogyan is helyettesítsd azt (ha nincs, vagy a kutyád nem szeret enni).

2) mozgásforma, az izommemória jelentôsége (EXTRA lecke!)
Mit is szeretnénk látni a kutyánktól, hogyan tréningezzük a szemünket, hogy minél jobban lássuk azt – ezáltal minél pontosabban és gyorsabban tudjunk jutalmazni, valamint az izommemória jelentôsége.

3) testtudatosság (2 lecke)
11 feladat a kutyád testtudatosságának fejlesztésére, ami megkönnyíti mindkettôtök számára az RC tanulást (hiszen sokkal tudatosabb lesz a kutyád a lábhasználatát illetôen), ami kevesebb ismétléshez és ezáltal kevesebb izületi és egyéb terheléshez vezet! A szuper koordináció és testtudatosság a pallón való átfutást is sokkal biztonságosabbá teszi a késôbbiek folyamán!

4) target talajon (5 lecke)
A target megszerettetése, a te pozíciódtól független target fókusz és önállóság kialakítása. Különbözô jutalmak használata, különbözô vonalak/szögek valamint gazdi pozíció és mozgás hozzáadása.

5) a palló elem/deszka bevetése (4 lecke)
A targetes talaj munka átvezetése palló elemre: különbözô kimenetek, izommemória, még alaposabb megértése a feladatnak.

ÀRAK

Résztvevô (kutyával): 195 euro (aprilis 1-en 20% kedvezmeny ebbol!)

Hallgató/második kutya/ismétlô kutya: 125 euro (aprilis 1-en 20% kedvezmeny ebbol!)

 

Leave a Reply